Viessmann Котли на газ - VITODENS 100-W Конденсаційний

VITODENS 100-W Конденсаційний

Газові опалювальні котли VITODENS, Vitopend

Використання газових котлів для систем опалення приватних житлових приміщень не дарма набуло широкої популярності. Газові котли прості в експлуатації, мають один із найвищих ККД ( на аналогічну вартість інших видів пального).
Сучасні моделі газових котлів, оснащені автоматикою, дозволяють економно витрачати ресурси, зберігаючи оптимальну (задану користувачем) температуру навіть навіть великих приміщень промислового масштабу. Важливо і те, що газові котли підходять для монтажа в поєднанні зі звичайними радіаторами (і трубами для опалення, які використовуються як поєднуючий елемент), а також для монтажу систем водяного опалення підлоги (які використовують спеціальні труби для теплої підлоги).

Газовий конденсаційний котел у настінному виконанні.
Номінальна потужність: 9,0-35,0 кВт.

Vitodens 100- W у настінному виконанні. Для Вас ми розробили котел, який об’єднує в собі найкращі риси – надійність, ефективніть і доступність.

Vitodens 100-W пасуватиме до дизайну Вашого житла, підтримуючи в ній необхідний кожному комфорт і тепло. Його зручне будівля буде служити для легкого сервісного та технічного обслуговування.

Його висока ефективність при споживанні незначної кількості енергії, яка досягається за рахунок використання тепла конденсації, забезпечить Вам заощадження на опаленні без економії на комфорті .