Офіційна заява “Компанії Акватерм-Україна”

13:37 13/4/2016

Останнім часом на ринку України з’явилося ряд фірм і магазинів, які в своїй назві використовують всесвітньо відомий бренд (торгову марку) “акватерм”.

Фахівцям у галузі опалення та водопостачання цілком зрозуміло, з якою метою це робиться … Часто ці фірми та магазини продають і монтують продукцію низької якості виробництва Китаю або Туреччини, зовні оманливо схожу за кольором (зелений) або по напису (aqua-therm, akvaterm) на продукцію фірми Акватерм ГмбХ, тим самим обманюючи покупця.
Тому, для внесення ясності в цьому питанні “Компанія Акватерм-Україна” офіційно заявляє, що ті фірми та магазини, які в Україні використовують бренд “акватерм” у своїх назвах без юридичних підстав, тобто без письмового дозволу “Компанії Акватерм-Україна” або без підписаного офіційного Договору про дилерство, не є на сьогоднішній день нашими партнерами або авторизованими Дилерами і ніякого відношення до продукції фірми Акватерм ГмбХ не мають.
Переконливо просимо наших теперішніх та майбутніх партнерів звертати серйозну увагу на цю обставину при виборі цієї продукції фірми акватерм.
Компанія Акватерм-Україна разом з компанією Акватерм ГмбХ почали підготовку судових позовів у розмірі 1000000 (один мільйон) євро по кожному випадку до таких лже-акватермовскім фірмам і магазинам, які неправомірно використовують назву торгової марки “акватерм”.

Про всі вищеназваних випадках неправомірного використання торговельної марки (бренду) “акватерм” (aquatherm) просимо письмово повідомляти в Німеччину за адресою:
aquatherm GmbH,
Біггем 5 D-57439 Аттендорн, Німеччина
тел. 0049 2722 950 0,
info@aquatherm.de

або в головний офіс “Компанії Акватерм-Україна” за адресою:
Україна
м.Львів, вул.Навроцького, 10
тел. +38 (032) 294-93-10,
факс +38 (032) 294-93-11,
info@aquatherm.ua