Viessmann Котлы на газ - Котел на газ VITODENS 100-W Конденсационный

Котел на газ VITODENS 100-W Конденсационный

h2 style=\»text-align: center;\»>Газові опалювальні котли VITODENS, Vitopend
Використання газових котлів для систем опалення приватних житлових приміщень не дарма набуло широкої популярності. Газові котли прості в експлуатації, мають один із найвищих ККД ( на аналогічну вартість інших видів пального).
Сучасні моделі газових котлів, оснащені автоматикою, дозволяють економно витрачати ресурси, зберігаючи оптимальну (задану користувачем) температуру навіть навіть великих приміщень промислового масштабу. Важливо і те, що газові котли підходять для монтажа в поєднанні зі звичайними радіаторами (і трубами для опалення, які використовуються як поєднуючий елемент), а також для монтажу систем водяного опалення підлоги (які використовують спеціальні труби для теплої підлоги).

Також з даним товаром вас можуть зацікавити:

Водопровідні труби,
Каналізаційні труби,
Водяний обігрів підлоги,
Труби для опалення,
Труби для теплої підлоги

Газовый конденсационный котел в настенном исполнении.
Номинальная мощность: 9,0-35,0 кВт.

Vitodens 100-W в настенном исполнении. Для Вас мы разработали котел, который объединяет в себе лучшие черты — надежность, эффективное и доступность.

Vitodens 100-W подойдет к дизайну Вашего жилья, поддерживая в ней необходимый каждому комфорт и тепло. Его удобное здание будет служить для легкого сервисного и технического обслуживания.

Его высокая эффективность при потреблении незначительного количества энергии, которая достигается за счет использования тепла конденсации, обеспечит Вам сбережения на отоплении без экономии на комфорте.