Офіційна заява компанії Aquatherm GmbH

15:19 4/10/2023

Останнім часом на світовому ринку деякі недобросовісні виробники труб і фітингів з поліпропілену безпідставно заявляють, що вони виробляють свою продукцію з сировини фірми Aquatherm GmbH (тобто з фузіолен), і навіть що їх виробництво є філією фірми Aquatherm GmbH, а низька ціна їх продукції є бажанням фірми Aquatherm GmbH істотно знизити податки.

Тому фірма Aquatherm GmbH офіційно заявляє, що всі наші труби і фітинги для систем Aquatherm green, Aquatherm blue, Aquatherm black, а також для систем Aquatherm red виробляються виключно в Німеччині на наших трьох підприємствах, а саме:

– Aquatherm GmbH, Бігген 5, Д-57439 Аттендорн;
– Aquatherm GmbH, Вільгельм Ренш-Штрассе 4, Д-01454 Радеберг;
– Aquatherm Metall GmbH, Рентгенштрассе 32, Д-57439 Аттендорн.

На наш погляд, фірма Aquatherm GmbH є єдиним в Європі виробником труб і фітингів з поліпропілену, хто сам виготовляє весь асортимент своєї продукції, в той час, як інші виробники тільки частково виробляють такі системи, а в багатьох випадках докуповують велику частину у інших виробників, що не може не впливати на якість і строки поставок.
Фірма Aquatherm GmbH не постачає ні труб, ні фітингів абсолютно ніяким конкуруючим в цій області німецьким чи іноземним виробникам труб і фітингів з поліпропілену.
Фірма Aquatherm GmbH також підтверджує, що не приймає ніякої участі у виробництві труб і фітингів з поліпропілену конкуруючих виробників ні на території Німеччини, ні за її межами.

Часто споживачі плутають продукцію фірми Aquatherm GmbH з продукцією недобросовісних конкурентів, які виробляють труби в зеленому кольорі, який оманливо подібний на оригінал, але часто являється низькосортною підробкою.

Також акцентуємо увагу на тому факті, що успішний 50-ти річний досвід роботи фірми Aquatherm GmbH на світовому ринку пластикових труб дає всі підстави аргументовано стверджувати, що ми лідер як по якості поліпропіленових труб серед виробників, так і по впровадженню інноваційних технологій.

У разі виявлення перерахованих вище тверджень непорядних конкурентів просимо повідомляти за адресою:

Aquatherm GmbH,
Бігген 5 D-57439 Аттендорн, Німеччина
www.aquatherm.de,

info@aquatherm.de
або в офіційне представництво Aquatherm GmbH в Україні:

Компанія Акватерм-Україна

www.aquatherm.ua

info@aquatherm.ua